LÆGE SINE SAND

Født 1978. Uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2004. Har siden arbejdet på sygehusene i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg samt i lægepraksis i Haderslev, Aabenraa og Gråsten som led i uddannelsen i almen medicin. Blev speciallæge i 2013.

LÆGE JESPER LE-FEVRE

Født 1976. Uddannet læge fra Odense Universitet i 2005. Har siden arbejdet på sygehusene i Aabenraa, Sønderborg og Augustenborg samt i lægepraksis i Gråsten, Sønderborg og Haderslev. Er uddannet speciallæge i almen medicin i 2012. Overtog Claus Kroghs praksis i marts 2012. 

LÆGESEKRETÆR TANJA TEGLGAARD RASMUSSEN

Født 1981. Uddannet lægesekretær i 2003. Har arbejdet som lægesekretær på forskellige afdelinger i Sygehus Sønderjylland herunder været ledende lægesekretær på kirurgisk afdeling på Aabenraa Sygehus.

Ansat i praksis marts 2012

JORDEMODER/KONSULTATIONSSYGEPLEJERSKE SIGNE MARIE PLENGE

Født 1973. Uddannet jordemoder og konsultationssygeplejerske. Tager sig af bl.a. blodprøvetagning, suturfjernelse, lungefunktionsundersøgelse, gynækologiske undersøgelser og div. kontroller.

Ansat i praksis september 2014.

UDDANNELSESLÆGE MARIA PLATON-RØDSGAARD

Maria vil være fuld tid i praksis fra d. 1. marts til 31. august 2020 og herefter have løbende tilknytning til klinikken de kommende 3 år. Maria er i gang med at blive speciallæge i almen medicin.

Maria er uddannet læge fra Århus Universitet i 2013. Hun har en bred erfaring som læge både fra almen praksis og forskellige sygehusafdelinger.

Privat bor hun i Sønderborg med sin mand og børn.